AvarLak

Házikónk minden igényt kielégítő szállást kínál mindazoknak, akik pihenni, feltöltődni és az otthon érzését megtapasztalni vágynak.

Az AvarLak vendégházban a kényelem és az elegancia eggyé válik, hogy vendégeink számára egy felejthetetlen pihenést és otthoni hangulatot nyújtsunk.


Információk a szállásról

Mit biztosítunk Számotokra?

🍽️ Kényelem és Felszereltség 🍽️

A földszinten egy teljesen felszerelt konyha várja vendégeinket, ahol a prémium kávéfőzőtől kezdve, a fakanálig minden megtalálható, amire csak szükség lehet. Itt bármilyen ízletes fogást könnyedén elkészíthetnek. Az emeleten pedig egy kényelmes méretű zuhanyzós fürdőszoba található, ahol a frissülés pillanatait élhetik át.

🛋️ Kényelem és Pihenés Fellegvára 🛋️

Az emelet a kényelem és a pihenés szentélye. Itt egy nagy méretű franciaágy és egy olvasósarok garantálja a nyugodt pihenést és az otthoni kényelmet. A ház klímával, elektromos fűtőpanellel és kandallóval is felszerelt, így bármikor kellemes hőmérsékletet teremthetnek.

🌄 Pazar Kilátás a Nagy Teraszról 🌄

A nagy teraszról lenyűgöző kilátás nyílik a környező tájra, ahol a reggelik és a reggeli kávék vagy teák mellett találhatják meg a teljes feltöltődést.